Beschikbaar

Beschikbaarv2Beschikbaar is een groepsprogramma om verlies van werk (of een andere gebeurtenis met impact bv langdurig ziekte of conflict) te verwerken en daarna nieuw perspectief te ontwikkelen. Je hebt geen controle over wat jou overkomt, maar je hebt wel controle over hoe jij erop reageert. Als jouw reactie vol emotie is of juist helemaal zonder, dan is Beschikbaar precies wat jij nodig hebt. Dit programma gaat over leren hoe je reageert: BeschikbaarHet resultaat van Beschikbaar is perspectief op jouw mogelijkheden voor de toekomst.

Je gaat daarvoor door een proces van vertrouwen ontwikkelen, ontspannen, herhaling voorkomen naar de confrontatie met jouw persoonlijke verhaal. Om te kunnen loslaten zijn vergeving en dankbaarheid belangrijke keuzes. Na al deze stappen ben je weer beschikbaar en vanuit jouw beschikbaarheid ontwikkel je jouw eigen perspectief op de toekomst. Alle programma onderdelen zijn bewezen effectief om de weg te gaan van persoonlijke stress naar jouw persoonlijke toekomstperspectief.

Programma

Het programma bestaat uit 5 ontmoetingen:

  1. Start – Thema’s: Vertrouwen, Loslaten
  2. Verdieping – Thema’s: Ontspannen, Voorkomen
  3. Individueel gesprek – Thema: Persoonlijk verhaal
  4. Dankbaarheid – Thema’s: Vergeven, Dankbaar zijn
  5. Nieuw perspectief – Een plan voor de toekomst

Daarnaast krijgen de deelnemers meerdere huiswerkopdrachten mee. Een intakegesprek is mogelijk bij de aanmelding. 

Datum en tijd

  • Maandag 16 september 2019 10 – 15 uur (inclusief lunchpauze)
  • Dinsdag 17 september 2019 10 – 15 uur (inclusief lunchpauze)
  • Woensdag 18 of donderdag 19 september 1,5 – 2 uur (start om 8, 10, 13 of 15 uur)
  • Maandag 23 september 2019 10 – 15 uur (inclusief lunchpauze)
  • Dinsdag 24 september 2019 10 – 15 uur (inclusief lunchpauze)

Locatie: Amsterdam, verdere details volgen

Deelnemers: 4 – 6  personen. In deze eerste groep heb je het voordeel dat deze bewust klein is gehouden zowel in het aantal deelnemers als in de prijs.

Investering: € 890 excl btw (inclusief, lunch en drankjes). Degene die zich aanmelden voor 1 juli 2019 krijgen 20% korting en betalen € 712 excl btw.

Aanmelden: aanmelden kan door uiterlijk 3 september 2019 onderstaand formulier in te vullen en te versturen. InTeam neemt daarna contact met je op om de verdere details te bespreken.